Komplett kassasystem med pekskärmsdator Komplett kassasystem med pekskärmsdator Komplett kassasystem med pekskärmsdator Komplett kassasystem med pekskärmsdator
Från 1 495 kr per månad
Artikelnummer: 123467
eXcellence butiksdatasystem är ett komplett cerifiierat kassasystem för dig som ska starta en ny butik, eller behöver en mera omfattande lösning i en befintlig verksamhet. Innehåller allt som behövs för att komma igång med försäljningen, och att växa och utveckla verksamheten. Systemet har kraftfulla funktioner med varianthantering (t.ex. storlekar), vilket innebär att det passar utmärkt för butiker inom fashion: kläder, skor, sport osv.

Kassadatorn utgörs av en kompakt 15" peksskärmsdator och till denna ansluter man kvittoskrivaren, streckkodsläsaren, kassalådan, etikettskrivaren och kontrollenheten. Vi levererar datorn förinstallerad med alla program och drivrutiner som behövs för de olika kassatillbehören, samt butiks- och kassaprogrammet. Kassadatorn har även en bildskärm som är vänd mot kunden, som visar kvitto, bilder på artikeln som säljs.

Utrustning
- Kassadator, med kundskärm 14 975:-
- Kvittoskrivare 3 995:-
- Etikettskrivare 4 995:-
- Streckkodsläsare 3 995:-
- Kassalåda 1 900:-
- Kontrollenhet 5 000:-
Totalt 34 860:-

Inköpsfunktioner

Lagerfunktioner

Kassafunktioner

Statistik

Webbshop (tilläggsmodul)

Specifikationer kassadator

Vi kan erbjuda finansering på utrustningen från ca 995:- per månad.

Månadskostnad för eXcellence butiks- och kassasystem: från 1 495:-

All information sparas i molnet, så man kan jobba med sina artiklar, titta på statistik m.m.. från vilken internetansluten dator som helst. Vill du ha butiksprogrammet på flera datorer, så installarerar och konfigurerar vi detta utan någon extra kostnad.

Systemet kan enkelt byggas ut med flera kassor och butiker, där alla uppgifter delas via molnfunktioner, vilket gör att alla kassor och butiker är online i samma system. Vi gör en kostnadsfri behovsanalys av hur man skall bygga upp en effektiv lösning.

Det finns många tilläggsfunktioner: webbshopshantering, kundklubb, bonus/rabattkuponger ...

I månadskostnaden ingår support via telefon och e-post, samt drift och backup i molnet. Enkelt och smidigt.

Avtal med betalkortsleverantör tillkommer. Vi har stöd för kortterminaler från både Verifone och Nets.

Här kan du hitta mera detaljerad information om olika funktioner i eXcellence butiksdatasystem.

Alla priser exklusive moms.