1. Hem
  2. Artiklar
  3. Kassasystemet
  4. Allmänt
  5. Betalmedel
  •  2024-06-01
  • Juri Salminen

Maximal betalningsflexibilitet

Vårt kassasystem, eXcellence, erbjuder enastående flexibilitet och bekvämlighet genom att stödja en mängd olika betalningssätt, utöver de traditionella alternativen kontanter och kort. Användare kan enkelt lägga till egna betalningsmetoder baserat på specifika behov, vilket gör det möjligt att skräddarsy betalningsupplevelsen. Alla betalningssätt redovisas tydligt på kundens kvitto och i X/Z-rapporten, och kan konteras på valfria konton i bokföringsunderlaget för smidig och exakt ekonomihantering.

Integrerad kortterminal

eXcellence är kompatibelt med kortterminaler från ledande leverantörer som Verifone och Nets, inklusive alla tjänster som dessa terminaler erbjuder. Detta innebär att ni kan erbjuda populära betalningslösningar som Swish och Klarna direkt i kassan. Vår integration med dessa system säkerställer en sömlös och effektiv betalningsprocess, vilket förbättrar kundupplevelsen och ökar försäljningen.

Mångsidiga betalningsmöjligheter

Med eXcellence kan ni blanda olika betalningssätt i ett och samma köp. Detta innebär att kunder kan betala med flera olika kort eller kombinera kort- och kontantbetalningar utan problem. Dessutom stödjer systemet betalningar med handpenningar och presentkort, vilket ger kunderna ännu fler betalningsalternativ vid köp.

Enkel hantering av returer och byten

Enligt den svenska kassalagen är det inte tillåtet att göra en retur och ett köp i samma kvitto. I eXcellence kan man i kassan göra detta, men systemet delar automatiskt upp det i två olika kvitton. Detta underlättar för säljaren, och snabbar upp hantering samt minskar felkällor.

Godkänt både i Sverige och Norge

eXcellence är utformat för att uppfylla alla krav enligt den svenska kassalagen, inklusive stöd för kontrollenheter. För våra norska kunder erbjuder vi en lösning med signerade loggfiler, godkänd av Skatteetaten (norska Skatteverket). Detta garanterar att ert företag alltid är i full överensstämmelse med gällande lagstiftning, oavsett var ni bedriver er verksamhet.

Med eXcellence får ni inte bara ett kraftfullt kassasystem, utan också en partner som underlättar och förbättrar er dagliga verksamhet. Upptäck fördelarna med eXcellence. Kontakta oss idag för en demonstration och se hur vi kan hjälpa er att förenkla er betalningshantering och kundupplevelse!