1. Hem
  2. Artiklar
  3. Butikssystemet
  4. Allmänt
  5. Rabatter
  •  2024-06-01
  • Juri Salminen

Maximera försäljningen med flexibla rabatter och kampanjer

Med eXcellence kassasystem får ni en kraftfull lösning för att hantera rabatter och kampanjer på ett flexibelt och effektivt sätt. Ni kan enkelt erbjuda rabatter både i form av belopp och procent, och med varje rabattkod kan ni även ange en specifik rabatt-typ. Detta ger er möjligheten att noggrant följa upp och analysera vilka typer av rabatter som är mest effektiva.

Smidig hantering och återbetalning

Alla rabatter som ges anges tydligt på kundens kvitto, vilket underlättar vid eventuella returer genom att specificera vilken typ av rabatt som använts. Detta minskar risken för missförstånd och förenklar returprocessen både för er och era kunder.

Omfattande statistik

eXcellence samlar all statistik över givna rabatter på ett överskådligt sätt. Ett exempel är när rabatter ges på grund av fabrikationsfel – ni kan då enkelt begära återbetalning från leverantören. Denna rapport skapas smidigt och har i många fall täckt hela investeringen av eXcellence butikssystem, vilket visar på dess ekonomiska fördelar.

Datumstyrda kampanjer

Med eXcellence kan ni enkelt skapa datumstyrda kampanjer för att maximera försäljningen under specifika perioder. Ni kan sätta:

  • Fasta avdrag i belopp
  • Fasta avdrag i procent
  • Nya priser

Dessa prissättningar kan ställas in för fasta tidsintervall eller med ett öppet slutdatum, vilket ger er full flexibilitet att anpassa kampanjer efter era behov.

Olika kampanjer för olika butiker

Utöver att ni kan skapa datumstyrda kampanjer och rabatter för enskilda artiklar, så kan ni även göra detta på säljställenivå. Använder ni vår integrerade webbshop, så kan ni ha kampanjer som enbart gäller där.

eXcellence kassasystem erbjuder en komplett lösning för att hantera rabatter och kampanjer med maximal flexibilitet och effektivitet.